Draperii Prestigious

Sunt 355 produse
Arata 1 - 24 din 355 produse

Materiale Prestigious textiles, Stofe pentru tapiterii si draperii, inteligente sofisticate, dar si pline de spirit, colectiile de textile de Prestigious canaliziaza toate tendintele-cheie in amenajari interioare. Inspirandu-se dintr-o diversitate de surse, portofoliul acestor colectii cuprinde o varietate interesanta de texturi, teme si tonuri,...

Materiale Prestigious textiles, Stofe pentru tapiterii si draperii, inteligente sofisticate, dar si pline de spirit, colectiile de textile de Prestigious canaliziaza toate tendintele-cheie in amenajari interioare. Inspirandu-se dintr-o diversitate de surse, portofoliul acestor colectii cuprinde o varietate interesanta de texturi, teme si tonuri, cu satinuri sic si Jacquard-uri somptuoase, contrastand cu broderii rafinate si amprente jucause. Luate individual, noile concepte sunt pline de imaginatie si de neuitat, luate impreuna, acestea prezinta povesti creative complete pentru decor foarte distinctiv in intreaga camera unde sunt folosite.
Cu reprezentante in Germania, Austria, Anglia si Belgia sau Olanda, dar si in alte locatii internationale precum Statele Unite ale Americii, cei de la Prestigious sunt mereu in pas cu moda aducand un plus de stil in case din intreaga lume. Draperiile si materialele lor textile imbogatesc ferestre de toate tipurile si le adauga un plus de rafinament, in timp ce colectiile lor se reinnoiesc in mod constant.

Mai putin
Mai mult
Accept

Acest site foloseste cookies, prin navigarea pe acest site, sunteti de acord cu folosirea acestora.